Appareils et accessoires
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
494.9 mg
Protides
3 g
Calories
484.3 kJ /
115.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Texas Caviar
15min
Cilantro Lime Sauce
10min
Quick Refried Beans
20min
Chunky Guacamole
10min