Appareils et accessoires
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Prép. 20min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
468.8 mg
Protides
27.1 g
Calories
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Lipides
27.5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Pas d’évaluation
Blueberry Coffee Cake
1h
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Zoodles with Broccoli Pesto
Pas d’évaluation
Pear twists on chocolate custard
Pas d’évaluation
Set and forget rice pudding
1h 10min
Gingerbread Spice Mix
5min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Black garlic and onion jam
55min