Salmorejo
TM6 TM5 TM31

Salmorejo

4.4 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 4 hard-boiled eggs (see Tips)
  • 100 g Serrano ham, cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 1000 g ripe tomatoes, cut into quarters
  • 1 tsp sea salt
  • 150 g day old bread, roughly torn
  • 30 - 50 g sherry vinegar, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1727.3 kJ / 411.3 kcal
Protides
13.5 g
Glucides
16.1 g
Lipides
32.2 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
3 g
Sodium
454 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives