Appareils et accessoires
Tarbot in champagnesaus
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1177.9 mg
Protides
71.2 g
Calories
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
15.4 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza-Burrata
1h 40min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Franse brunch
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min