Appareils et accessoires
Mushroom Herb Parboiled Rice
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
carrots cut into pieces3 oz
-
water23 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced8 oz
-
unsalted butter cold, in one piece1 oz
-
olive oil1 oz
-
parboiled rice10 oz
-
salt to taste1 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
406.4 mg
Protides
2.6 g
Calories
782.7 kJ /
187.1 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
16.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice Done Right!
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fish and Zucchini
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Pas d’évaluation
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Lemon Garlic White Rice
35min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Mixed Herbs Rice
35min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Red Beans and Rice
1h 15min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Mac and Cheese (TM7)
20min
Jewish Chicken Soup
50min