Appareils et accessoires
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
669 mg
Protides
8 g
Calories
636 kJ /
152 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service - Experience TM7™
31 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Apple Lime Vinaigrette
5 Min
Guacamole (TM5 Metric)
5 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Cucumber Yogurt Dressing
5 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min