Appareils et accessoires
Pakketjes van krab in tomatensaus
Prép. 30min
Total 45min
8 porties
Ingrédients
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.6 g
Calories
637.6 kJ /
152.1 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
0.6 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Broccolisoep
15min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h