Versions compatibles
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 30.3 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 482.5 mg
Recettes alternatives
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Mexican corn salad
25 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1sa 15 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min