Appareils et accessoires
Roasted fennel dip
Prép. 5min
Total 35min
10 portions
Ingrédients
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.5 mg
Protides
1.1 g
Calories
264.8 kJ /
63.3 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chopped Asian Salad
20min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Yoghurt cheese
24h 40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Blood Orange Margarita
15min
Mini rum baba bundts
2h
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Ras el hanout
10min
Moussaka Wraps
50min
Zucchini cheddar slice
45min