![Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter) Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/391e5c365e8a98cbd1598a5bb87ab981/Derivates/2b7b0578476815b6ed38d6d249abad77b15adc31.jpg)
Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ч.
15-minute noodles
15min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Meat-free mushroom lasagne
1ч. 30 мин.
Warm satay bowl
1ч. 10 мин.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Tex-Mex Bowl
50min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min