Versions compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.9 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 485.7 mg
Recettes alternatives
Chipotle bean and corn salad
40 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.