Versions compatibles
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Grain free wraps
- 150 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 160 g milk
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 1 egg
- 170 g arrowroot flour
- 1 tsp sea salt
Filling
- ½ zucchini (approx 150 g), trimmed
- 1 carrot (approx 150 g), peeled and trimmed
- 50 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 800 g can kidney beans, rinsed and drained
- 100 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tomatoes, diced
- guacamole, to serve (see Tip)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- 1 lime, cut into wedges
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 2059.8 kJ / 492.3 kcal
- Protides
- 19.4 g
- Glucides
- 53.8 g
- Lipides
- 23.1 g
- Graisses saturées
- 7.2 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodium
- 1178.3 mg
Recettes alternatives
Vegan 'pulled pork'
20min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Chicken laksa
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min