Versions compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 45.1 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 258.5 mg
Recettes alternatives
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
One whole cauliflower
45min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min