![Hasselback beetroot salad with macadamia cream Hasselback beetroot salad with macadamia cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ee07951-830e-42ad-9e98-843273040da4/Derivates/56a13693-5262-443b-8d72-16efa2372855.jpg)
Versions compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 45.1 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 258.5 mg
Recettes alternatives
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
One whole cauliflower
45 Min