Versions compatibles
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 5.1 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 575.8 mg
Recettes alternatives
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Ratatouille
40min
Roasted eggplant
1h 35 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Eggplant with burghul
55 min