Russian beetroot salad
TM5 TM6

Russian beetroot salad

4.0 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g pickled cucumber, cut into pieces (3-4 cm)
  • 150 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
  • 350 g raw beetroot, cut into pieces (3-4 cm)
  • 500 g water
  • 250 g potatoes, cut into small pieces (approx. 1 cm)
  • 100 g frozen green peas
  • 100 g sauerkraut (optionnel)
  • 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices
  • 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
  • 60 g oil
  • 20 g white wine vinegar (optionnel)
  • 1 tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
583 kJ / 139 kcal
Protides
3 g
Glucides
13 g
Lipides
8 g
Fibre
3.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives