Versions compatibles
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 36.3 g
- Lipides
- 47.5 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 340.5 mg
Recettes alternatives
Grilled eggplant dip
2hod.
Broad bean bruschetta
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Freekeh and broad bean salad
2hod. 30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1hod. 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1hod.
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Pasta alla puttanesca
35 min
Mushroom stroganoff
20 min