![Hazelnut and herb stuffed cauliflower Hazelnut and herb stuffed cauliflower](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/863f1ad6-0b44-4cd4-9ce0-166fb26bafb0/Derivates/fbae224d-87c8-4270-ba4f-f9ec2a18afeb.jpg)
Versions compatibles
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Protides
- 4.5 g
- Glucides
- 14.1 g
- Lipides
- 18.3 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 195.3 mg
Recettes alternatives
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Tuscan bean soup
40 мин.
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Espresso "baked" beans
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
One whole cauliflower
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1ч. 20 мин.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 мин.