Versions compatibles
Polenta with mediterranean vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Protides
- 10.8 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 27.2 g
- Graisses saturées
- 11.3 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 333.8 mg
Recettes alternatives
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Shakshuka
50min
Chipotle bean and corn salad
40min
Filo spinach slice
55min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h