Appareils et accessoires
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
Prép. 5min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
carrot cut into pieces, plus extra 60 g grated to serve180 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)620 g
-
rolled oats90 g
-
chia seeds1 tbsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
fresh ricotta cheese60 g
-
sultanas40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
lemon zest1 tsp
-
water180 g
-
walnuts chopped2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
123 mg
Protides
13.5 g
Calories
1510 kJ /
360 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Chunky guacamole
10min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Raw snickers slice
55min