Versions compatibles
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g boiling water
- 30 g raisins
- 80 g dried apricots
- 10 pitted green olives, cut into halves
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (5 cm)
- 300 g pearl couscous
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3236.4 kJ / 773.5 kcal
- Protides
- 57.9 g
- Glucides
- 83.8 g
- Lipides
- 23.7 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 6.9 g
- Sodium
- 838.9 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Creamy beef curry
1h 15min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Easy lamb hotpot
2h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min