Appareils et accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optionnel) geraspt (zie tip)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.2 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Kokos Dahl
25min
Spaanse risotto
40min