Appareils et accessoires
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Prép. 5min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optionnel)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
901.5 mg
Protides
16.7 g
Calories
1962.4 kJ /
469 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
56.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nessuna valutazione
Tiramisu met chocolade en chili
Nessuna valutazione
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Rucola taart
Nessuna valutazione
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min