Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Lipides
44 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Tequila 'Refresher'
5min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Granaatappel Mojito
10min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gehaktbrood
1h 20min