Appareils et accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Prép. 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protides
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Lipides
36 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation