Appareils et accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prép. 10min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min