Appareils et accessoires
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Prép. 10min
Total 1h 30min
6 glasses
Ingrédients
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
6.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
625.2 kJ /
149 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sipping on Summer
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Blackberry Vodka Daiquiri
10min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3h 40min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Mulled Wine
30min
Mojito
5min
Gin Fizz
5min
Bellini Cocktail
5min
Crêpes Suzette
35min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Cucumber Margarita
10min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min