Appareils et accessoires
Flourless Gianduja Cake
Prép. 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingrédients
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (optionnel)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
340.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
30.6 g
Glucides
50.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Best of Easter
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Orange Sponge Cake
1h
Cheesecake Ice Cream
6h 20min
Strawberry Layer Cake
2h
Quick Christmas Cake
Pas d’évaluation
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Egg White Chocolate Cake
50min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min