Appareils et accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Prép. 15min
Total 5h 30min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1104 mg
Protides
44 g
Calories
1990 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Roze roerei
15min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Zalm en venkel risotto
25min
Green Godess Salade
20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h