Appareils et accessoires
No-cook jam
Prép. 10min
Total 24h 15min
500 g
Ingrédients
-
dried apricots (see Tips)250 g
-
ground cinnamon (see Tips)2 pinches
-
apple juice250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
honey to taste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
28.2 mg
Protides
9.4 g
Calories
3137.6 kJ /
749.9 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
191.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean octopus salad
40min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Fruit Ice Cream
5min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Soba noodles
1h
Herb and garlic dip
10min
Vegetable stock paste
30min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min