Appareils et accessoires
Salsa verde
Prép. 5min
Total 5min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1064.1 mg
Protides
6 g
Calories
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Lipides
81.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
5.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Basil pesto
10min
Quince paste
4h 10min
Quick herb paste
10min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Retro prawn cocktail
20min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Chimichurri
5min