Appareils et accessoires
Vegetable and herb seasoning
Prép. 10min
Total 4h
100 g
Ingrédients
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
17579.3 mg
Protides
10.3 g
Calories
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Lipides
2.4 g
Fibre
16.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
53.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mojito
5min
Spiralized Cucumber Acar
Pas d’évaluation
BBQ Seasoning
Pas d’évaluation
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Lemon Ginger Sour
15min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Evaporated Milk
2h 5min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Melting moments with strawberry cream
45min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min