Tomato and olive tapenade mini bruschette
TM6 TM5 TM31

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g pitted black olives, premium quality
  • 1 tsp baby pickled capers
  • 1 anchovy fillet
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
  • 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
  • 5 - 6 fresh basil leaves, torn
  • 80 g feta cheese, crumbled, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
580.9 kJ / 138.3 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
10.9 g
Lipides
8.6 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
1.1 g
Sodium
349 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives