Appareils et accessoires
Cooking beetroot and corn
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Sauce
15 Min
Citrus dust
4 Std. 10 Min
Self-raising flour
5 Min
Stewed apples
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30 Min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min