Versions compatibles
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Protides
- 24.1 g
- Glucides
- 18.8 g
- Lipides
- 22.3 g
- Graisses saturées
- 15.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 932.9 mg
Recettes alternatives
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Coulibiac salmon pie
2h 40 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Mango salmon bowl
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Risotto with zucchini and prawns
1u. 15min