Appareils et accessoires
Mexican scrambled eggs
Prép. 5min
Total 20min
2 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
unsalted butter20 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces100 g
-
pickled jalapeño chillies20 g
-
tomato cut into quarters and seeds removed1
-
eggs4
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1333.9 mg
Protides
26.7 g
Calories
1493.9 kJ /
355.7 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Green garden juice
5 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Curry lamb soup (TM5)
5 godz. 10 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Jalapeño poppers
35 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Quick veggie pasta salad
30 min