Mexican scrambled eggs
TM6 TM5 TM31

Mexican scrambled eggs

3.1 (93 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g shortcut bacon rashers, cut into pieces
  • 20 g pickled jalapeño chillies
  • 1 tomato, cut into quarters and seeds removed
  • 4 eggs
  • ¼ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 30 g pouring (whipping) cream
  • fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1493.9 kJ / 355.7 kcal
Protides
26.7 g
Glucides
3.3 g
Lipides
26.3 g
Graisses saturées
12.6 g
Fibre
1.6 g
Sodium
1333.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives