Appareils et accessoires
Cooking gnocchi or pasta
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
727.3 mg
Protides
4.2 g
Calories
620 kJ /
147.6 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
29.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Campari Cocktail
Pas d’évaluation
Boiled pasta
20min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Browned onions (200 g)
20min
Mushroom risotto
30min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min