White Radish Pork Rib Soup
TM6

White Radish Pork Rib Soup

4.6 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 2200 g water
  • 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
  • 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
  • 100 g yellow onions, cut into wedges
  • 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g wolfberries (goji)
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 pinch white pepper powder, adjust to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
590 kJ / 141 kcal
Protides
17 g
Glucides
6 g
Lipides
5 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2 g
Sodium
154 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives