Pork Ball Soup With Cabbage
TM6 TM5 TM31

Pork Ball Soup With Cabbage

4.4 (33 évaluations )

Ingrédients

Pork balls

  • 200 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm), partially frozen
  • 2 tbsp cornflour (starch)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 egg white
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • ½ tsp white pepper powder

Soup base

  • 400 g Chinese cabbage, cut in pieces (4-5 cm)
  • 1400 g hot water
  • 30 g Tianjin preserved vegetables (tung choy)
  • ½ tbsp chicken stock powder
  • 2 slices fresh ginger
  • ½ tsp white pepper powder
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
523 kJ / 125 kcal
Protides
8 g
Glucides
5 g
Lipides
8 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives