Appareils et accessoires
Brown Rice Congee
Prép. 5min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
minced meat (chicken or pork)200 g
-
toasted sesame oil3 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic clove1
-
yellow onion30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
brown rice rinsed150 g
-
water1300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
239 mg
Protides
18 g
Calories
1186 kJ /
283 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Toasted Peanuts
20min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Rice Congee
4h 5min
Tomato-egg soup
20min
Chicken Congee
1h 30min
Stir Fried French Beans
15min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
All-in-one chicken congee
35min
Stir fried broccoli with carrot
15min