Appareils et accessoires
Yam Rice
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed30 g
-
pork belly, skinless cut in pieces150 g
-
yam (taro roots) peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
water800 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese five spice powder (optionnel)½ tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1275 mg
Protides
12 g
Calories
2549 kJ /
610 kcal
Lipides
28 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
75 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One-Pot Rice Meals
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised pork belly
55min