Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Walnut Mooncake
1h 10min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30min
Soy milk
24h 30min
Peanut Butter
5min
Coconut Milk
20min
3Q Soft Bread
3h 25min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Homemade Soy Milk
35min