Appareils et accessoires
Cream of Lotus
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
lotus seeds soaked overnight250 g
-
water750 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes50 g
-
agave nectar20 - 40 g
-
rock salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
916 kJ /
219 kcal
Lipides
6 g
Fibre
0.7 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year Festive Flavours
12 Recettes
International
International
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sesame Crème
10min
Long Bean Rice
1h 10min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Pumpkin Soup
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h