Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
TM6 TM5

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 (18 évaluations )

Ingrédients

Tangzhong bread dough

  • 310 g high protein flour (bread flour)
  • 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
  • 1 egg yolk
  • 30 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g milk powder
  • 1 tsp dried yeast powder
  • 25 g butter, softened

Mochi filling

  • oil, for greasing
  • 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
  • 65 g caster sugar
  • 585 g water
  • 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
  • cold water, for spraying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1301 kJ / 311 kcal
Protides
8 g
Glucides
59 g
Lipides
5 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
1 g
Sodium
189 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives