Appareils et accessoires
Sous-Vide Herbal Chicken
Prép. 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingrédients
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
49 g
Calories
1686 kJ /
403 kcal
Lipides
11 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Hakka Yam Abacus
20min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Mustard Green Rice
35min
Salted Fish Pork Belly
30min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min