Appareils et accessoires
Italian "Baked" Beans
Prép. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
903 mg
Protides
19 g
Calories
1180 kJ /
282 kcal
Lipides
2 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Creamed Peas and Ham
30min
Roasted Potato Salad
1h
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Black Bean Walnut Patties
35min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min