![Seafood en papillote with saffron potatoes Seafood en papillote with saffron potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C8DCA2A-9199-4F49-92BD-CA522C364AA2/Derivates/D5DB66C4-A9AB-46ED-9814-F51FD2055D6D.jpg)
Versions compatibles
Seafood en papillote with saffron potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 11.5 g
- Lipides
- 12.8 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 703.1 mg
Recettes alternatives
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35 phút
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Steamed fish with green mash
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min