Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 21.5 g
- Lipides
- 59.5 g
- Graisses saturées
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1223.8 mg
Recettes alternatives
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
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Fish pie with mashed potato topping
2h
Seafood and corn chowder
40p
Prawn and chicken laksa
40p
Hearty seafood chowder
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
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25j
Linguine with salmon and herbs
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Mussel fritters with chilli mayonnaise
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Prawn and saffron risotto
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