Versions compatibles
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protides
- 19.8 g
- Glucides
- 9.3 g
- Lipides
- 25.7 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 764.6 mg
Recettes alternatives
Pâtè with Riesling
3h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Thai-style fish cakes
30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min