![Crab briks Crab briks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204897.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Protides
- 8.2 g
- Glucides
- 9.7 g
- Lipides
- 10.9 g
- Fibre
- 1.4 g
Recettes alternatives
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
White balsamic reduction
40 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30 min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Thai-style fish cakes
30min
Thai chilli chicken and basil
30min