Appareils et accessoires
Clams in White Wine with Cilantro
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (optionnel) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1567.1 mg
Protides
37.1 g
Calories
1342 kJ /
320.8 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Lobster Bisque
1h 50min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min